Laurelinde designs, Ring, Sieraad
Een reactie plaatsen

Nieuwe bijzondere ringen

Ik heb het weer! Zin om ringen te maken. En dan het liefste meteen tien, eentje voor elke vinger. Wat een heerlijke trend, om meerdere ringen tegelijk te kunnen dragen! Vooral met zulke bijzondere, handgemaakte ringen.

Een aantal van de nieuwe ringen staan al in de winkel, zo is er deze koperen wikkelring, een mooie symmetrische ring. Ik hou van die warme, aardse kleur van koper.

koperen symmetrische wikkelring Lamar

Maar ook van zilver maakte ik een symmetrische ring, met twee spiralen en prachtige zeegroene facetkralen er aan gewrapt. Ik ben er helemaal verliefd op en ben niet de enige. Vijf minuten nadat ik deze ring op instagram liet zien was hij al verkocht. Maar ik maak ze op bestelling (en ook op maat) dus vindt jij deze ring ook zo mooi, dan is hij nog steeds beschikbaar via de winkel!

zilveren wire ring met spiralen en zeegroene kralen

Ook deze fijne zilveren wire ring met een handgeknoopt zilveren roosje is verkrijgbaar. Hoewel het een delicate ring is, is hij behoorlijk stevig doordat ik het oppervlak van de ring heb gehamerd. Hierdoor krijg je ook een mooie, rustieke textuur. Ik doe dit bij alle ringen. Ondanks het hameren blijven de ringen altijd ietsje buigzaam.

stapelbare zilveren ring

Als laatste is deze koperen spiraalring al in de winkel te krijgen. Deze ring is als enige iets verstelbaar maar wordt ook op maat gemaakt. Mijn Etsy winkel is internationaal ingesteld, de ringmaten zijn bijvoorbeeld opgesteld in de standaard VS ringmaten. Je kunt je ringmaat prima opgeven door ‘VS other’ te kiezen en dan bij de opmerkingen jouw ringmaat te plaatsen, ik lees jullie berichtjes en opmerkingen altijd!

verstelbare spiraalring van koperdraad

Weet je je ringmaat niet of twijfel je? Kijk dan eens in dit artikel voor wat handige tips, inclusief vertaaltabel. Als je er met het artikel niet uitkomt mag je uiteraard ook even mailen!
Je vindt de ringen in de webshop: http://www.laurelindejewels.etsy.com

En een kleine vooruitblik naar wat er nog komt….

koperen wire ringen van Laurelinde

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s