Op verzoek

Heb je iets moois gezien dat niet in de winkel staat? Of heb je misschien een idee of gelegenheid waar je graag een sieraad bij zou laten maken? Dan kan je geheel vrijblijvend contact met me opnemen via e-mail ( info@laurelinde.com )  of onderstaand formulier. Ik mail je zo snel mogelijk terug!

Een ontwerp of verzoek werkt meestal als volgt:

1. Alles begint met jouw verzoek. Dat kan zijn om een sieraad, of een set te ontwerpen voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, het afsluiten van een bijzondere periode of iets heel anders. Of het kan zijn dat je een sieraad zoekt bij een verhaal, om iets uit te dragen of bij je te dragen dat uiting geeft aan wat voor jou belangrijk is. Of misschien gewoon omdat het ontzettend leuk is om een sieraad voor je te laten ontwerpen of het als cadeautje weg te geven.

2. Ik mail je terug met nog wat extra vragen zodat ik een goed beeld krijg in welke stijl ik ga ontwerpen, wat belangrijke elementen zijn en wat niet. We gaan samen kijken wat voor jou belangrijk is aan dit sieraad.

3. Het concept. Ik maak een conceptschets en doe een voorstel voor materialen en prijs. Deze schets geeft vooral de richting aan waarin ik ontwerp, het uiteindelijke sieraad is altijd een beetje anders. Maar het geeft wel een beeld zodat we kunnen komen tot een afspraak. Er is uiteraard ruimte tot aanpassen op alle vlakken.

4. Zijn we het helemaal eens ga ik beginnen met maken. Ik hou je op de hoogte van vorderingen.

5. Wanneer het sieraad klaar is maak ik er een mooie foto van, die ik verstuur ter goedkeuring. Is alles helemaal in orde dan regelen we de betaling.

6. Wanneer de betaling binnen is, verstuur ik het sieraad.

Dit zijn de algemene stappen, het kan zijn dat door omstandigheden voor een van beiden, of voor ons allebei, we komen tot een andere volgorde of alternatieve afspraken. Door hier in het begin ruimte voor te maken zorg ik ervoor dat er duidelijkheid is en we uiteindelijk allebei kunnen genieten van een mooi sieraad. Hetzij van het maken, hetzij van het dragen of geven!

Neem ook eens een kijkje in de Laurelinde Sieraden webshop.
De sieraden hier zijn favoriete ontwerpen en kunnen zo verstuurd worden!

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s