Laurelinde designs, Oorbel, Sieraad
Een reactie plaatsen

Sierlijke earcuffs

earcuffblue500lijnSpiralen en lijnen die zich om je oor wikkelen als een sierlijke rank, zo zag ik earcuffs voor me. Dát wilde ik maken. Een tijdje terug experimenteerde ik al wat met earcuffs, en hoewel ik ze erg leuk vond was ik niet helemaal tevreden. Met wat ervaring, kennis en trucjes in wire working later lukt het nu wel! Ik vind deze earcuffs zelf erg bijzonder, tegelijk apart en toch ook elegant. Mysterieus blauw en delicaat wit. Precies waar ik van hou!

wire wrapped earcuff, silver and white beadsBehalve dat ik ze mooi vind, zitten ze ook erg fijn. Ik voel ze helemaal niet, met name de zilveren earcuff vergeet ik regelmatig. De blauwe earcuff voel ik na een tijdje wel een beetje, maar ik weet hoe ik dit een volgende keer nog een stukje verbeter. Na een fietstocht met flinke wind (en zon gelukkig ;) ) zaten ze nog prima op zijn plek, wat ook wel erg belangrijk is! Ze zijn vrij stevig, maar met wat kracht nog wel bij te buigen. Dit betekent dat ze ook voor een ander oor nog ietsje bij te stellen zijn, hoewel je dat beter éénmaal doet aan het begin, en ze vervolgens om je oor schuift. Wanneer het draad vaak en regelmatig gebogen wordt, wordt het na een tijdje breekbaar.

Ik kan je nu al zeggen: dit wordt het begin van een hele reeks! Uiteraard moet ik ze nu in alle kleuren en combinaties maken, zodat ik bij elke outfit een mooie rank om mijn oor kan wikkelen.

Hou jij ook zo van aparte sieraden?

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s