Nieuwtjes, Persoonlijk
Reacties 2

Een heerlijk nieuwtje

Eindelijk kan ik het dan ook hier delen: we krijgen een kindje! En we zijn er zo ontzettend bij mee! Ons meisje wordt verwacht begin februari 2018 en tot nu toe is alles helemaal goed met haar. We hadden recent de 20 weken echo, en wilden tot die tijd even afwachten met het publiek bekend maken van de zwangerschap. Vrienden en familie waren al wel een tijdje op de hoogte want zoiets bijzonders kan ik echt niet stil houden. Bovendien had ik volgens mijn moeder al een zichtbaar buikje vanaf week vijf.

ik met zwangere buik en mijn moeder (en Lizzy)

Ik wist echt níets van zwanger zijn, de standaard beelden die ik had van tv en verhalen kloppen van geen kanten. Ik dacht echt dat ochtendmisselijkheid zich beperkte tot de ochtend, maar helaas, dat was hier dus niet zo. Maar gelukkig zijn daar alle andere vrouwen die zwanger zijn of geweest zijn en me met een hoop dingen kunnen helpen en informatie delen. Bijna als een onzichtbare zusterschap (en ook wel broederschap met alle partners erbij). En ik geef toe, zwangerschap vond ik niet het meest interessante onderwerp, dus ik zal jullie ook verder niet vervelen met allerlei details. ;-) Laat ik volstaan met te zeggen dat het een behoorlijke achtbaan is van emoties en situaties, maar dat de ups de downs makkelijk overtreffen.

 

Wat betekent dit nu voor Laurelinde Sieraden?

De winkel blijft nog ruime tijd open, zeker tot half december. Je kan daar gewoon bestellen zoals altijd en ik ben ook gewoon bereikbaar. Ik ben momenteel volgeboekt wat betreft custom opdrachten en verwacht niet op korte termijn daar ruimte voor te krijgen, dus sieraden op verzoek laten maken is voorlopig niet mogelijk. November en december ligt er weer een deel van de sieraden in Amsterdam bij Kunst in Perspectief, dus wie nog lekker live wil shoppen kan daar terecht!

kunst in perspectief

Kunst in perspectief met Marjolein

Ik haal wel langzaam de sieraden die meer tijd kosten om te maken uit de winkel en ik ben stukken minder aanwezig op social media. Ik voel me het beste in mijn kleine bubbeltje, heb veel minder behoefte aan contact. Eén op één contact voelt nu het fijnste, en lekker thuis sieraden maken met een rustig muziekje aan is ook helemaal prima.
Mocht je de meldingen rond het sluiten van de winkel (en het weer openen) niet willen missen, kan ik je aanraden om op facebook of instagram meldingen tijdelijk aan te zetten. Ik post niet veel, dus je zal niet dagelijks iets ontvangen. En je kan ze uiteraard weer uitzetten wanneer je wil. Ik ga mijn best doen alles ook hier aan te geven, maar korte meldingen zijn vaak sneller via social media.

Dus, voorlopig loopt alles lekker door en paradeer ik met mijn buik door de buurt. En ik zou natuurlijk mezelf niet zijn als ik niet een paar zwangerschaps hangertjes voor mezelf had gemaakt. Eentje van maansteen en zilver, en eentje van mosagaat en koper.

zwangerschapshanger van maansteen en zilver

maansteenhangerzwangerschapshanger van mosagaat en koper

mos agaat hanger, moederfiguur

2 reacties

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s