Nieuwtjes, Winkeltips
Reacties 3

Wire sieraden in Amsterdam

Hou jij ook zo van die kleine winkeltjes vol mooie, bijzondere spullen? Je ziet ze tegenwoordig steeds meer, pop-up shops, kleine boetiekjes en andere winkeltjes vol unieke, handgemaakte spullen. Kunst in Perspectief is er eentje in Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Ook nog eens een erg leuk stukje Amsterdam ;-)

kunst winkel in amsterdam

De collectie wisselt elke twee maanden, en tot en met 1 juli vindt je hier ook de wire sieraden van Laurelinde. Ik was er al eerder en dat was wederzijds zo goed bevallen dat ik dit jaar terug ben. De eigenaars zijn ontzettend aardig, maar vooral ook enthousiast over de bijzondere spullen in hun winkel. Ze verkopen een selectie van van alles, van sieraden tot kommetjes tot tassen tot schilderijen tot kaarten en nog veel meer. Doordat ze samen werken met veel verschillende kunstenaars en creatieve makers hebben ze een enorm divers aanbod, en is het heerlijk snuffelen door alle mooie kleine en grote dingen.

laurelinde sieraden bij kunst in perspectief

Marjolein, de eigenares stuurde me deze foto van mijn sieraden in de etalage. Ik heb dit jaar een paar unieke sieraden (die ik maar éénmaal maak) neergelegd, zoals de rode gewoven hanger Fairo, de gewoven koperen ring en de blauwe zilveren asymmetrische oorbellen. Ook liggen er een aantal sieraden die binnenkort in de webwinkel komen, zoals de bergkristal oorbellen en onyx ring. En een aantal sieraden zijn ook via de webwinkel verkrijgbaar, zoals de maansteen ring, en de parel oorbellen.

wire sieraden van Laurelinde

Je vindt Kunst in Perspectief aan de Overtoom 406 in Amsterdam.

Kunst in Perspectief, Overtoom Amsterdam

3 reacties

  1. Oh wat leuk, Ik denk dat je er best veel bewonderaars bij krijgt op deze manier.

    Ik geloof dat er bij mij in de buurt ook zo iets is, maar ik geloof dat ik daar dan een kvk voor nodig heb. Toch nog maar eens goed informeren hiernaar.

    • Ik hoop het! Ze zoeken altijd meer mensen, dus mocht je het leuk vinden om jouw sieraden een tijdje in Amsterdam neer te leggen dan kan je even een mailtje sturen voor de contact gegevens!

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s