Nieuwtjes
Reacties 4

JKFotohaus en Laurelinde

Samenwerken met een fotograaf en model, dat stond nog wel hoog op mijn lijstje van dingen die ik met Laurelinde graag eens zou doen. Om echt eens goed te laten zien hoe mijn sieraden gedragen worden met wat kwaliteitsfoto’s. Ik was al wel een beetje aan het rondkijken naar mogelijkheden, maar was behoorlijk verrast (en heel blij!) toen er ineens een berichtje van een fotograaf zomaar in mijn instagram inbox zat. En niet zomaar een fotograaf, eentje die ik al volgde omdat ze zulke fantastisch prachtige foto’s maakte voor een collega sieraden maker.

Julie Kahlbaugh is de fotografe achter JKFotohaus, en behalve fotografie heeft ze een passie voor keltische heritage en kleine ondernemers. Na wat heen en weer mailen was ik alleen nog maar enthousiaster, en zo gingen er drie sieraden op avontuur naar Amerika. Korte tijd later zaten er deze prachtige beelden in mijn mailbox. Julie houdt de sieraden en ik vermeld bij het gebruik van één van haar foto’s haar bedrijfsnaam. Zo helpen we elkaar groeien. En delen we onze bewondering voor keltische kunst. Ik ben echt ontzettend dankbaar voor deze kans en ben heel blij met de prachtige foto’s. Je hebt er misschien hier en daar al een paar gezien, maar hier zie je een groot deel samen. Ik kan het toch niet laten er een paar achter te houden voor speciale gelegenheden ;-)

Ik vind het heel bijzonder hoe Julie Kahlbaugh een dromerige, urban en tegelijk natuurlijke sfeer weet neer te zetten met heel basic middelen. Het model is prachtig (als haar instagram niet op privé stond zou ik zeker aanraden haar eens op te zoeken), de kleuren zijn helder, simpel en heel natuurlijk. En het licht is tijdloos. Zonder dat we hier actief over hebben overlegd, heeft JKFotohaus een stijl foto’s weten te maken die Laurelinde Jewels versterkt, die aanvult wat ik maak en er nog een laagje eigenheid en kwaliteit aan toe voegt. Echt een kans uit duizenden en een grote mijlpaal voor mij als sieraden designer en persoonlijk.

En als verrassing ontving ik een paar weken terug deze bonus in mijn mailbox. Deze foto’s zijn gemaakt door @meanderingpaths met Julie als model.

4 reacties

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s