Nieuwtjes
Reacties 2

Sieraden verpakt als kadootje

Als je iets bijzonders krijgt, is het extra leuk als het ook bijzonder verpakt zit. Zodat je aan de buitenkant al kan zien dat er wat moois aankomt. Ik vind kadootjes inpakken bijna net zo leuk als kadootjes uitpakken. Vooral het inpakken van de sieradenpakketjes doe ik met groot plezier. Na alle tijd en liefde die ik heb gestoken in het ontwerp en het maken van een ring, hanger, of setje oorbellen, wil ik dat ze netjes op weg gaan. Ik heb zelf altijd veel plezier wanneer ik denk aan hoe mijn pakketje weer wordt uitgepakt.

kraft doosje voor sieraden met een koperen keltische triskel hanger erin

Maar behalve mooi en leuk, moet zo’n pakketje natuurlijk ook stevig zijn, en voldoende bescherming bieden aan de sieraden zodat ze helemaal mooi aankomen. De meeste sieraden zijn klein en passen prima in een bubbelenvelop, dus een klein, stevig en mooi doosje is erg handig. Ik had leuke plastic doosjes, maar waar het kan wil ik liever zo min mogelijk plastic meesturen. Een tijdje terug vond ik deze super schattige kraft doosjes bij Zebrana’s op Etsy. Een perfectie combinatie van mooi, stevig en duurzaam. En als bonus kan ik ze mooi versieren met stempels en linten om ze extra feestelijk te maken.

kraft doosjes sieraden verpakking met raffia lint en stempel

 

Met de kleine sieraden (zoals bijvoorbeeld earcuffs) en ringen ben ik al volledig overgeschakeld op deze leuke doosjes. Voor de wat grotere sieraden heb ik nog wat plastic doosjes en wat kartonnen gondeldoosjes, dus het kan zijn dat je hier nog eentje van tegen komt wanneer je binnenkort bestelt. Maar langzaam aan zullen alle sieraden in een mooi kraft doosje verstuurd worden.

Bij grotere bestellingen verpak ik de sieraden in een gripzakje met wat (hergebruikt) bubbelwrap eromheen, en een kado papiertje. Zo zijn ze makkelijker samen te verzenden in een klein doosje. Ik zorg dat aan de buitenkant zichtbaar is wat in welk pakje zit, met een klein label of in de kleur van het kadopapier. Als je bijvoorbeeld kadootjes hebt uitgezocht voor anderen, kun je zo makkelijk herkennen wat waarin zit. De pakjes zijn makkelijk te openen en opnieuw te sluiten, mocht je nieuwsgierig zijn naar de sieraden.

sieraden in kadoverpakking

En als het een speciaal kadootje is: de verpakking is naar wens aan te passen. Op verzoek stuur ik ook een berichtje mee!

2 reacties

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s