Laurelinde designs
Een reactie plaatsen

Druppel oorbellen

Het is grappig hoe dat gaat: de ene maand worden er vooral ringen besteld, de andere weer rune hangers en afgelopen maand waren de druppel oorbellen aan de beurt. Simpele gewrapte oorbellen van sterling zilver. Heerlijk om te maken, maar dat vind ik eigenlijk wel van alles wat ik maak.

 

De druppel oorbellen zijn simpel en chic en eigenlijk overal mee te combineren. Van casual tot officieel tot chic, deze oorbellen kunnen altijd. Ik heb zelf ook een setje en draag ze vrij vaak, juist omdat ze zo fijn nét een klein beetje elegantie toevoegen aan wat ik verder ook draag. En ik ben niet de enige, laatst kreeg ik op Etsy dit berichtje:

“Lauren, Thank you for these lovely handcrafted earrings. Simply elegant for everyday no matter what I am wearing. These are now my everyday earrings. I will be requesting another pair like these in the case of loss. I am hoping you can make these in gold too. I really can’t state enough how perfect these earrings are. Thank you. Thank you. Thank you!” 
(Uiteraard plaats ik hier NOOIT mails of berichtjes zonder toestemming, enkel publieke reacties)

druppel oorbellen in de maak

En naar aanleiding van dit hele enthousiaste berichtje (waar ik even een vreugdedansje bij doe elke keer dat ik het lees) zijn de druppel oorbellen nu ook verkrijgbaar in 14 karaat gold fill. Dat is 14 karaat goud met een messing kern. Dezelfde kwaliteit, maar een vriendelijker prijsje.

Je vindt ze in de webshop!

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s