Nieuwtjes
Reacties 4

Welkom in de nieuwe Laurelinde studio!

“Of je nu een grote ruimte of een knus hoekje hebt om te werken aan je ambacht, roep het met trots uit tot je studio. Dit is de ruimte waar je creatief kunt zijn, kunt experimenteren, falen en slagen. Maak het van jou.”

Deze (vrij vertaalde) quote van Kate Ferrant Richbourg, uit ‘Simple Soldering: A Beginner’s Guide to Jewelry Making’ is me altijd bijgebleven. Want het is zo anders, of je in een hoekje een beetje zit te knutselen, of in je studio werkt aan je ambacht. Welnu, mijn studio is dus toevallig ook mijn huiskamer. En vandaag leid ik jullie graag eens rond!

laurienmaaktsieraden

Ik ben recent verhuisd. Heel recent, ik zit eigenlijk nog midden in de verhuizing, de meeste spullen zijn ondertussen over maar we zijn nog druk aan het schoonmaken en klussen. En vooral ook uitpakken. Ik had eigenlijk geen idee hoe ontzettend veel spullen ik had tot ik alles moest gaan uitzoeken en inpakken. En zelfs nu ik het weer uitpak is het toch nog meer dan ik dacht.

laurelindestudio1

Dit keer ben ik verhuisd met een hele leuke reden: ik ben gaan samenwonen! Mijn vriend en ik zijn nu zo’n anderhalf jaar samen, en geloof het of niet, maar aambeelden speelden een belangrijke rol bij onze kennismaking. Jeroen doet veel aan bronsgieten, met name historische methoden. Zijn huis staat niet alleen vol met aambeelden, maar ook veel bronzen bijlen, zwaarden en andere replica’s en beeldjes. Dus eigenlijk was het al wel een studio. :-) We vullen elkaar ook op creatief gebied leuk aan met kennis en vaardigheden en hebben regelmatig en knutselmiddag waarin we allebei mooie dingen maken.

laurelindestudio5

En een grappig detail: hoewel mijn spullen allemaal veel kleiner zijn, heb ik er nu zoveel van dat ze meer ruimte innemen. Aan drie planken in de kast heb ik nog zeker niet genoeg!

Mijn werkplek

Mijn werkplek

Ik blijf maar uitpakken...

Ik blijf maar uitpakken…

 

 

4 reacties

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s