Persoonlijk
Een reactie plaatsen

Na de stilte…

Het is hier een tijdje stil geweest. Eind juni schreef ik mijn vorige artikel en ondertussen is het alweer net november. Wat gaat de tijd snel!

Een van de redenen dat het hier stil was, is dat het in de winkel ineens een stuk drukker werd. Ik heb veel leuke en bijzondere bestellingen gekregen en ben dus veel bezig geweest met sieraden maken. Zo maakte ik een hoop bergkristal ringen, keltische spiraal ringen en flink wat triquetra hangers en rune hangers. Het is heerlijk om te merken dat mensen plezier hebben in het dragen van door mij gemaakte sieraden, en superleuk om te zien hoe er nu ook regelmatig iemand terug komt voor nog een bestelling. Omdat het zulke leuke kadootjes zijn. Of gewoon zomaar.

keltische sieraden en ringen gemaakt van zilverdraad en koperdraad

Ook heb ik mijn verzendmogelijkheden wat uitgebreid met leuke nieuwe craft doosjes en vulling, samen met een hoop leuke lintjes en schattig washi tape. Ik zal er eens foto’s van maken en misschien een leuk artikel hier op het blog, want ik hou ontzettend van inpakken! En uitpakken (vooral als het kralen zijn!), maar dat is weer een ander verhaal.

Ik loop zelfs iets achter met het uploaden van nieuwe sieraden naar de winkel. Maar dat komt allemaal wel. Mocht je toch nieuwsgierig zijn: facebook en instagram zijn met hun korte, snelle updates plekken waar ik veel vaker eraan toe kom om een update te plaatsen.

Het is helaas niet allemaal goed nieuws, want deze zomer was ik ook flink ziek. Ik heb zeker twee maanden met een naar virus in bed gelegen en het zag er een tijdje naar uit dat onze vakantie naar Cornwall niet door kon gaan. Uiteindelijk zijn we toch gegaan, en hoewel ik er vooral veel op bed heb gelegen, heb ik genoten van de mooie momenten en gezelligheid daar. Foto’s volgen nog.

cornwall coast near the poldark mines

Cornwall, vlakbij de Poldark mijnen

Nu loopt het herstel weer erg traag, ik blijf moe en dat zorgt er voor dat ik op een dag niet zo heel veel kan doen. Het gaat wel langzaam beter en ik ben op verschillende manieren hard bezig om mijn gezondheid te ondersteunen zodat het herstel stabiel blijft. Ik ben er dan ook erg trots op dat het maken en leveren van sieraden helemaal goed loopt, zelfs als het een tijdje wat minder is.

Omdat het met de winkel zo goed gaat, heeft het blog wat minder prioriteit. Ik heb nog zat leuke en interessante dingen te vertellen, dus er komen nog heel wat artikelen aan. Maar voorlopig zonder schema, wanneer het gaat. Wil je zeker weten dat je er geen mist, is het handig om ie via e-mail te abonneren, met de knop aan de zijkant. Ik zal ook op facebook laten weten wanneer er een nieuw artikel is, dus dat is ook een leuke plek om in contact te blijven.

En hallo en welkom aan alle nieuwe mensen! Leuk dat jullie je hebben aangemeld! En aan iedereen: dank jullie wel, voor jullie geduld, interesse en dat jullie er zijn. Hopelijk tot snel!

foto's van Laurelinde's instagram in juni

Zomerfoto’s van mijn Instagram

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s