Laurelinde designs
Reacties 3

Sieraden in wording

Ken je dat, dat je ergens aan begint en er vervolgens maar dingen tussen blijven komen? Waardoor je project vervolgens een heeeele tijd half afgemaakt blijft liggen op je bureau? Ik krijg daar altijd een soort van creatieve kriebel van, maar soms is het ook erg fijn om na een paar weken met een frisse blik terug te komen. Zoals deze lotus hanger. Ik maakte hem al vorig jaar, maar vond er geen mooie ketting bij. Dus nu maak ik er eentje zelf.

wire lotus pendant with necklace in progress

De laatste maanden komen er wat meer bestellingen tussendoor, wat natuurlijk erg leuk is. Ik heb met veel plezier gewerkt aan drie kleine zilveren triquetra hangers, een hele serie earcuffs in verschillende kleuren en een aantal ringen. Ook ben ik flink ziek geweest en heb een ruime maand heel heel rustig aan moeten doen en veel op bed gelegen. Niet alleen het sieraden maken liep vertraging op, ook op dit blog en op social media was het even wat rustiger. Heel frustrerend maar gelukkig gaat het nu weer beter. En kan ik weer wat dingen oppakken.

Vandaag wat foto’s van de wire sieraden die liggen te wachten (en te roepen!) op mijn tafel om verder gemaakt te worden.

two copper triskel pendants in progress

Losse spiralen voor een triskel zonder kraal, en een triskel met kraal in wording

blauwe en turquoise kralen voor een koperen earcuff

blauwe en turquoise kralen voor een koperen earcuff

koperen wire earcuff

Nieuw ontwerp wire earcuff

long chain earrings

Lange oorbellen met kralen van Made By Fire

wire hanger in wording

Hanger Tuin van Demeter

beads by scorchedearthonetsy

kralen van Scorched Earth on Etsy, voor twee setjes speciale oorbellen

 

3 reacties

  1. Ik ben heel blij om te zien dat ik niet de enige ben die half afgewerkte sieraden heeft liggen.

    Als ik een tijd later ernaar kijk krijg ik er vaak weer nieuwe ideeën door.

    btw, je lotus hanger is wel heel erg mooi, geen wonder dat je moeite had om dar een mooie ketting bij te vinden. :)

    • O, dat is wel een opluchting om te horen dat er bij jou ook sieraden op tafel blijven liggen ;)
      En dank je voor je compliment! Ik wil ook nog een zilveren maken, maar ben helaas vergeten de maten op te schrijven :P

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s