Etsy, Winkeltips
Een reactie plaatsen

Unieke, handgemaakte kadootjes (ook voor jezelf) vind je op Etsy

Hoe leuk is het om dat ene spannende boetiekje vol originele, handgemaakte hebbedingetjes te vinden? Of op een markt prachtige, unieke kunstwerkjes te ontdekken en in een leuk gesprek met de kunstenaar, meer te weten te komen over hoe alles gemaakt wordt. Hoe fijn is het om te weten, dat jouw sieraden met liefde en integriteit gemaakt worden?

made with love and care and hammers

En hoe heerlijk zou het zijn om dit alles tegelijk te vinden, gewoon thuis wanneer het je uitkomt? Dat is Etsy. Een grote, internationale bazaar voor handgemaakte en vintage spullen. Je vind er echt alles, van schattige kraamkadootjes (vaak ook op naam gemaakt) tot prachtige schilderijen, bijzondere kralen en sieraden, unieke kleding en nog veel, veel meer.

Etsy werkt een beetje als een online bazaar. De website geeft creatieve makers de mogelijkheid om snel en makkelijk een winkeltje te openen en geeft klanten veel verschillende mogelijkheden om al deze leuke winkeltjes te gaan ontdekken. Bij elk winkeltje is er de mogelijkheid om direct contact op te nemen met de eigenaar met vragen, opmerkingen of gewoon enthousiasme. Dat vinden we erg leuk ;) Bovendien kun je je favoriete winkeltjes volgen en op de hoogte blijven van nieuwe producten – dat gaat op een echte markt zo makkelijk niet.

beads from the curiousbeadshop

Zo volg ik een aantal kralenmakers. Die stuk voor stuk prachtige handgemaakte kralen maken, waar ik graag mee aan de slag zou gaan. Onlangs bestelde ik bijvoorbeeld deze kralen bij TheCuriousBeadshop uit Schotland. Maar ook op mijn lijstje staan ScorchedEarth en Kreazo. Ook zijn bijvoorbeeld Atelier Blaauw en Yeske Crafts hier te vinden. Of wat dacht je van de prachtige, handbeschilderde omslagdoeken van Shovava? Of de schattige vilten Faerie Cuffs van FolkOwl? Let wel op: verzendkosten uit het buitenland kunnen hoger zijn, en over producten boven de 22 euro van buiten de EU kunnen extra kosten gevraagd worden door de douane. Voor winkels binnen de EU hoef je hier verder niet op te letten ;)

Vaak zijn producten One Of A Kind (OOAK), of worden ze in kleine oplage gemaakt. Op Etsy vind je de bijzondere kadootjes, voor een ander of voor jezelf. Dus heel handig om deze website achter de hand te houden voor verjaardagen en speciale gelegenheden. Of omdat je je huis liever vult met ge-upcyclede producten waarbij oude materialen een nieuw leven krijgen. Of omdat jouw smaak en stijl lastig te vinden is. Of omdat je wil weten dat de producten die je gebruikt op een positieve manier zijn gemaakt. Redenen zat dus om eens een kijkje te nemen en een account aan te maken!

Dan kun je meteen een kijkje komen nemen bij mijn winkeltje: LaurelindeJewels. Ik zie je daar! :)

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s