Laurelinde designs, Persoonlijk
Reacties 2

Een mooi hart

Marleen heeft zo’n mooi, groot hart. Met plek erin voor iedereen, voor vreugde en hartzeer, wijsheid en gekheid. Ik ken haar via een van de Soul Voice cursussen. Soul Voice is een methode waarbij je je stem gebruikt voor expressie en heling. Het gaat er niet om mooi te zingen, maar vooral om eerlijk te klinken wie je bent en wat je voelt op dat moment. Mij helpt het om mijn leven zoals het is steeds dieper te accepteren en omarmen, mét al het verdriet en alle vreugde. Door mijn stem te gebruiken hoor ik mezelf en dankzij de verschillende oefeningen kan ik mezelf steeds meer toestemming geven om alles te voelen en alles te zijn wat ik ben.

wire hart hanger van koper en groene jade

Erg lastig uit te leggen, zoals je merkt ;) Maar heel bijzonder, en ik ben dankbaar voor alle wijze lessen en mooie momenten die ik heb meegekregen. En voor de mensen die ik heb ontmoet. Een van die mensen is Marleen. Tijdens de cursus vorig jaar besloten we contact te houden en af en toe samen de oefeningen te doen.

Afgelopen periode was het extra fijn om samen de Soul Voice oefeningen te kunnen doen. Om de moeilijke kanten van het ziek zijn te kunnen voelen, uiten en om daarin niet alleen te zijn. Marleen heeft ondertussen de opleiding afgerond en kan nog een stukje extra ondersteuning geven. Dus was het fijn om haar vanuit mijn expertise iets terug te geven. Ik maakte deze koperen wire hanger voor haar, een groot, mooi hart dat een tweede hart omvat met daarin nog ruimte voor meer. De blauwgroene steen koos ik op gevoel en op kleur. Ik had geen idee dat ‘African Jade’ een steen is die helpt het hartchakra in balans te brengen. Die geassocieerd wordt met liefde, troost, hoop en steun. Wat allemaal helemaal past bij Marleen, bij het werk dat ze doet en hoe ze in de wereld staat. Zo vallen er wel vaker toevallig puzzelstukjes op hun plek terwijl ik iets maak.

wire wrapped hart hanger

Lieve Marleen, heel veel plezier met je hanger. En tot binnenkort!

2 reacties

 1. Marleen zegt

  Lieve lieve,

  Wat voel ik mij geeerd door jouw prachtige stukje..dat je zo vanuit je hart schrijft, zo voelbaar. Bijzonder dat ik t nu pas lees..op jouw prachtige site. T voelt vandaag als een kadootje..na een werkdag waarin mijn ego mij weer te pakken had, mij doet twijfelen aan mijzelf voelen jouw woorden als een reminder ‘jij..Marleen…jij bent mooi en goed precies zoals je bent..je bent veilig..’..zo fijn!
  Dank je voor jouw mooie sterke pure hart en tot snel! 💖

  • :)
   Ik blijf maar denken: ik moet Marleen eens de link sturen en het dan vergeten. Fijn dat het dan zo helemaal per ongeluk op precies het goede moment komt. En jij ook dankjewel :)

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s