Community, Hanger, Oorbel, Persoonlijk, Sieraad
Een reactie plaatsen

Kadootje

Het is fijn om kadootjes te krijgen. En wanneer zo’n kadootje helemaal speciaal voor jou is gemaakt, is het zelfs nog fijner.
Dat vergeet ik soms, ik maak bijna dagelijks mooie dingen voor mooie mensen en daar geniet ik ontzettend van. Maar hoe het is om zo’n sieraad te ontvangen, daar stond ik niet zo bij stil.

kadootjes

Begin dit jaar kwam iemand binnen de PCASG (steungroep voor kunstenaars met een fysieke beperking) op het prachtige idee om kadootjes voor elkaar te maken. De groep is internationaal en we spreken elkaar met name via facebook, dus het is altijd erg leuk om manieren te vinden om samen iets te doen, maken of op een leuke manier een connectie te maken. Iedereen die zich opgaf kreeg een partner, we mochten elkaar zoveel vragen stellen als we wilden zonder duidelijk te maken wat we voor de ander maakten.

Mijn partner was Rikki, een lieve vrouw uit de VS die net als ik wat twijfels had. We waren allebei bezorgd dat we met onze beperkte energie maar een klein kadootje konden maken, en dat we de ander zouden teleurstellen. Hierin vonden we elkaar gelukkig snel en we waren het eens dat iets dat mooi is, niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Ik maakte met veel plezier een paar oorbellen voor haar in haar lievelingskleur fuchsia. Het was een uitdaging om iets te maken zonder specifiek te kunnen zijn. Dat maakte het natuurlijk extra leuk om te horen dat Rikki erg blij was met haar oorbellen. :)

handmade copper and fuchsia heart earrings

Oorbellen voor Rikki

Toen kwam het berichtje dat Rikki haar kado naar mij had verzonden. Het maakte me echt gelukkig, het idee dat iemand een halve wereld verder iets speciaal voor mij had gemaakt. Het verbaasde me hoe speciaal ik me voelde, nu er een pakje speciaal voor mij op weg was. En nog leuker was het natuurlijk toen ik het na ongeveer een maand eindelijk uit kon pakken.

handmade colourful jewelry set

sieraden set voor mij gemaakt door Rikki

Zoals je ziet ben ik blij met mijn sieraden. Ik vind de kleuren geweldig en op de een of andere manier kan ik deze sieraden combineren met al mijn kleding. Ze zijn heel anders dan wat ik zelf maak en dat vind ik eigenlijk het leukste: en hele nieuwe stijl, een stukje van wat iemand anders mooi vind dicht bij mij. Met deze set draag ik een stukje vriendschap en verbinding.

Deze uitwisseling heeft me ook een nieuw perspectief gegeven op wat ik zelf doe. En hoe fijn het is dat ik mooie dingen kan maken voor een ander, dat ik mijn vreugde en liefde door kan geven in de vorm van een sieraad.

Meer van Rikki’s sieraden en verhaal vind je op haar site: Inspiring Succes Today.

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s