Bloggen, Laurelinde designs, Persoonlijk
Een reactie plaatsen

Wat er op mijn tafel ligt

Zoals gewoonlijk doe ik een hoop kleine en grote werkjes door elkaar. Het schetsen van een nieuw ontwerp, uitproberen van een techniek, afwerken van sieraden, alles loopt heerlijk door elkaar. Voor mij werkt dat het beste, elke fase van een project vraagt een andere focus en zo kan ik handig afwisselen.

werkplek van laurelinde

Mijn werkplek

En dit is waar ik mee aan het werk ben:

Heerlijk allemaal om mee te spelen en werken. En uiteraard ontbreken dit paasweekend de eitjes niet. ;)

paaseitjes

Fijne Pasen allemaal!

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s