Nieuwtjes
Reactie 1

Kunst in Perspectief

Zin in een leuk dagje Amsterdam? Dan heb ik een leuke tip voor je!

Aan de Overtoom 406, recht tegenover het Vondelpark zit een klein, prachtig winkeltje vol kunst, sieraden, hebbedingetjes en ander moois. Kunst In Perspectief biedt een wisselende collectie van diverse kunstenaars en in verschillende prijsmarges. Leuk om eens kadootjes te gaan shoppen, want ze bieden voor iedereen wel wat moois. Of om te zoeken naar een mooi, origineel kunstwerk want ook dat is er goed te vinden.

kunst in perspectief

 

De winkel is opgezet als huiskamerproject. Letterlijk, want achter de winkel is de huiskamer van eigenaren Marjolein en Rob. En nee, de tafel is niet te koop ;) Dit betekent dat de openingstijden niet vaststaan, maar de winkel is de meeste middagen open. Aangezien het op loopafstand ligt van zowel het Vondelpark als een hoop leuke winkeltjes en gezellige cafeetjes is het hoe dan ook een leuk stukje Amsterdam om langs te gaan.

Vanaf maandag 3 november is hier ook mijn eerste najaarscollectie sieraden te vinden.

Kunst in Perspectief met eigenaresse Marjolein. Vanaf 3 november wisselt de winkelcollectie, nieuwe foto's volgen binnenkort.

Kunst in Perspectief met eigenaresse Marjolein. Vanaf 3 november wisselt de winkelcollectie, nieuwe foto’s volgen binnenkort.

De leuke etalage met mijzelf. :) Uitzicht op het Vondelpark, de Overtoom.

Met zo’n leuke winkel moet ik natuurlijk op de foto! Uitzicht op het Vondelpark, de Overtoom.

Elke twee maanden wisselt de collectie van de winkel. Kunst in Perspectief werkt samen met veel verschillende kunstenaars, die elk een deel van hun werk twee maanden lang in de winkel kunnen leggen. Toen ik de winkel in liep was ik wel eventjes verlegen van alle prachtige kunstwerken, van handgevouwen doosjes tot schilderijen, unieke sieraden, kaarten, beeldjes, waarvan ook een deel van Marjolein zelf. Alles mooi uitgelicht en gerangschikt, overal is iets moois te zien. Ik ben dan ook erg trots dat vanaf maandag 3 november tot maandag 5 januari hier ook mijn eerste najaarscollectie sieraden tussen ligt!

Dus zoek je nog een mooi, uniek kado, of wil je jezelf eens trakteren op iets leuks, dan is dit goede plek om te beginnen!
Maak je zelf kunst en zou je het ook leuk vinden om jouw werk in deze mooie winkel in Amsterdam te zien, dan kan ik je ook van harte aanraden om eens langs te gaan!

kunst3

1 reactie

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s