Bloggen, Community
Een reactie plaatsen

Peacock and Poppy: een interview met mij

Ik lees graag ook andere blogs over sieraden, knutselen en eigenlijk algemeen wat me interesseert. Ik vind het leuk om te lezen hoe anderen hiermee bezig zijn, tips, informatie, voorbeelden en wat anderen motiveert. Dat inspireert mij ook weer. Een tijdje terug kwam ik op het blog van Heather Drake: Peacock and Poppy. Ze schrijft daar over creatieve mensen en hun hobby’s en creaties op een manier die me meteen aansprak. Ik vind het zelf altijd erg leuk om een reactie te krijgen, dus laat ik ook graag een berichtje achter bij anderen.

Heather nodigde me meteen uit om ook geïnterviewd te worden en als sieraden designer op haar site te staan. Gaaf, stoer, en ook wel een klein beetje eng vond ik dat. Want tja, daar zou ik ineens tussen een aantal andere wire wrappers terecht komen die ik best wel bewonder. Als net-niet-meer-beginner was dat toch wel even slikken. Maar tegelijk juist leuk. Na wat mails heen en weer besloot ik gewoon maar in het diepe te springen, en achteraf ben ik erg blij én trots dat ik het gedaan heb.

Je kunt het interview op de site van Peacock and Poppy lezen, net als een hele hoop andere interviews met onder andere Nicole Hanna, Louise Goodchild, Heather Drake zelf en vele andere talenten. Behalve dat vind je er ook leuke en interessante artikelen en tips over verschillende knutselprojecten. Dus hoe dan ook een erg leuk blog om eens rond te struinen! De site is geheel Engelstalig.

Peacock and Poppy: Crafter Profile: Laurien van de Rijt

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s