feature
Reacties 5

Nieuwe lente, nieuw begin

Genieten jullie ook zo van dat eerste stukje lente? Ik wel, met volle teugen. Het is zo heerlijk om weer naar buiten te kunnen. Lekker in het zonnetje zitten terwijl er even niets hoeft.

Hoewel het best wel kriebelt om weer aan de slag te gaan met sieraden, merk ik dat de focus nog ontbreekt. Naast dat ik nog steeds niet zoveel tijd vrij heb, is de tijd die ik wel heb gefragmenteerd en zitten er zoveel kleine dingen in mijn hoofd dat er niet zoveel plek over blijft om zorgvuldig een sieraad te ontwerpen en te maken.

Dus ik heb besloten om voorlopig verder te gaan met wat er wel kan. Fotograferen vond ik altijd wel leuk, maar tijd om met de camera aan de slag te gaan en echt eens uit te vogelen hoe die instellingen nou werken, dat ontbrak. Dit is nou precies iets waar ik een beetje mee kan rommelen terwijl de kleine buiten speelt en waar het ook niet zo uitmaakt als ik onderbroken wordt.

Een nieuwe start, die ook heel handig gaat zijn mocht de tijd eeeeeeeindelijk aanbreken dat ik weer sieraden kan maken. En een manier om mooie herinneringen van nu vast te leggen.

Als er af en toe wat moois uitkomt deel ik dat ook hier. Zoals vandaag wat mooie lentebloemen uit de Hortus Botanicus hier in Leiden. Dan kunnen jullie een stukje met me mee genieten van de lente. :)

5 reacties

 1. Wat een heerlijk bericht! Goed om te horen dat je zo heerlijk aan het genieten bent en de fotografie onder de loep neemt. Ik heb eindelijk een keer wat spulletjes gekocht om een sigaar te maken, gebaseerd op jouw posts en artikelen. In 4 weken nog maar 2 sigaren gemaakt en het is behoorlijk primitief, maar ik ben begonnen. Dank voor al het delen! Inge

 2. Haha, sigaar=sieraad

  Op zo 13 mrt. 2022 20:27 schreef Inge Leermakers :

  > Wat een heerlijk bericht! Goed om te horen dat je zo heerlijk aan het > genieten bent en de fotografie onder de loep neemt. Ik heb eindelijk een > keer wat spulletjes gekocht om een sigaar te maken, gebaseerd op jouw posts > en artikelen. In 4 weken nog maar 2 sigaren gemaakt en het is behoorlijk > primitief, maar ik ben begonnen. Dank voor al het delen! > Inge > > Op zo 13 mrt. 2022 18:35 schreef Laurelinde Sieraden <

  • Hahaha ik moest even twee keer lezen maar snapte die sigaar toen wel. Autocorrect heeft soms zo zijn voorkeuren XD

   Wat leuk dat je sieraden bent gaan maken! Simpele sieraden kunnen soms juist de beste zijn, niks mis met primitief beginnen!

 3. Donna Gomez zegt

  Laurien,
  I am a fan and customer from Etsy in 2016/2017. I purchased and repurchased several pair of your simply elegant wire wrapped transparant teardrop earrings. You were so kind to create for me a special pair in 14k gold. I have worn your earrings every day since. It is silly that I have not rid my jewelry box of all the earrings from my past since not one pair has seen the light of day since I received my first pair from you. How lovely to read your recent spring post here and know you are well.
  Warmest regards,
  Donna

  • Thank you Donna, for your kind reply. You were in fact my very last customer. I´m so happy to hear you are still wearing the earrings I made. :) In fact, I am wearing the exact same earrings right now, they are a favorite of mine too. I have started using and replying through my old email adress again (info@laurelinde.com), should you ever want to get in touch.

   warmest regards to you too.
   Laurien

Vragen? Opmerkingen? Ik lees ze graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s